september 22, 2022

Trouwlocatie in Nijmegen: onze top drie

Als je in de nabije toekomst gaat trouwen, dan ben je wellicht op zoek naar een trouwlocatie in Nijmegen. Er zijn veel verschillende locaties om uit te kiezen, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke locatie voor jullie geschikt is. In deze blogpost bespreken we onze top drie trouwlocaties in Nijmegen. We hopen dat dit jullie beslissing wat makkelijker maakt!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een trouwlocatie in Nijmegen

Er zijn een aantal factoren die je mee moet nemen bij het kiezen van een locatie voor jullie bruiloft.  De belangrijkste zijn: 

  • Grootte: hoeveel gasten verwacht je? 
  • Locatie: is de locatie gemakkelijk bereikbaar voor je gasten? Is er genoeg parkeergelegenheid?
  • Budget: hoeveel ben je bereid uit te geven aan de locatie? 
  • Stijl: wat voor sfeer wil je op je bruiloft?

Zodra je deze factoren hebt overwogen, kun je op zoek gaan naar specifieke locaties. Hier is onze top drie van trouwlocaties in Nijmegen.

Onze top drie trouwlocaties in Nijmegen

’t Sfeerhuys 

Deze locatie ligt tegen de rand van het centrum van Nijmegen in een prachtig park. Het is perfect voor bruidsparen die niet kunnen kiezen tussen midden in de stad of in de natuur willen trouwen, je staat namelijk onder de wieken van een klassieke molen met uitzicht op de stad wanneer jullie het ja-woord zeggen. Het is perfect voor een bruiloft met ruimte voor 20-140 personen en de mogelijkheid tot live muziek. 

Landgoed Brakkesteyn

Dit landgoed heeft ruim 350 jaar aan rijke geschiedenis en ligt midden in het stadspark van Nijmegen. Het heeft grote terrassen en een nostalgische oprijlaan en is daarmee ontzettend rijk aan karakter. Dit landgoed is sfeervol in elk seizoen van het jaar, dus onafhankelijk van wanneer jullie gepland hadden om te trouwen, dit is een uitstekende optie! Ook heeft dit landgoed mogelijkheid tot overnachtingen, voor als jullie gasten hebben die uit andere steden of zelfs andere landen komen. Het is ideaal voor wat grotere bruiloften met capaciteit voor 500 mensen.

Moeke

Deze locatie is perfect voor mensen die geen stoffige bruiloft willen. Je kan trouwen met je voeten in het zand en uitzicht op de prachtige Lentse Plas. Maar ook binnen zijn er prachtige zalen waarin je kunt trouwen. Het grootste voordeel van deze locatie is hoe ontzettend fotogeniek dit decor is. Het heeft een zaal met ruimte voor tot 45 man, en voor een select groepje kun je op het dakterras terecht met tot 25 mensen, daarmee perfect voor een intiem huwelijksfeest. 
Daar heb je het, onze top drie trouwlocaties. Wij hopen je hiermee geholpen te hebben in je zoektocht, wij weten in ieder geval zeker dat jullie je perfecte trouwlocatie in Nijmegen gaan vinden. Veel plezier nog met plannen en bedankt voor het lezen!

SHARE:
Uncategorized 0 Replies to “Trouwlocatie in Nijmegen: onze top drie”