oktober 12, 2022

Lithofin – Het beste merk voor verzorgingsproducten voor tegels en stenen

Lithofin is een Duits bedrijf dat al meer dan 50 jaar verzorgingsproducten voor tegels en stenen produceert. Het assortiment van Lithofin omvat reinigers, sealers, impregneermiddelen en onderhoudsproducten voor alle soorten tegels en steen. De producten van Lithofin zijn van de hoogste kwaliteit en worden gebruikt door professionele tegelzetters en natuursteen onderhoudsbedrijven over de hele wereld.

Lithofin producten zijn verkrijgbaar in een breed scala van formuleringen om aan elke behoefte te voldoen. Bijvoorbeeld, Lithofin MN Easy-Care is een op water gebaseerde impregnerende sealer die perfect is voor gebruik op natuursteen en keramische tegels in keukens en badkamers. MN Easy-Care beschermt tegen vlekken en maakt het schoonmaken veel gemakkelijker.

Lithofin MN Easy-Clean is een krachtige reiniger die is ontworpen om hardnekkige vlekken van natuursteen oppervlakken te verwijderen. De reiniger is gemaakt met een speciale mix van oppervlakte-actieve stoffen en oplosmiddelen die hard op vuil en vuil, maar zacht op steen. Lithofin MN Easy-Clean kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder marmer, graniet, kalksteen en leisteen. Het is ook veilig voor gebruik op voedsel prep gebieden en andere gebieden waar hygiëne is een zorg. Breng de reiniger aan op de betreffende plek en schrob met een borstel of spons. Voor het beste resultaat spoelt u het gebied na het reinigen af met schoon water.

Lithofin KF HyClean is een krachtige reinigingsoplossing die ideaal is voor het verwijderen van hardnekkig vuil en aanslag van allerlei oppervlakken. De unieke formule bevat actieve ingrediënten die vuil en aanslag afbreken, waardoor het gemakkelijk weg te vegen is. Lithofin KF HyClean is ook veilig te gebruiken op alle soorten oppervlakken, waaronder marmer, graniet, keramiek, glas en meer. Bovendien is de oplossing zacht voor de huid en zal geen irritatie veroorzaken. Voor de beste resultaten, gewoon toepassen van de oplossing op het getroffen gebied en veeg weg met een schone doek. Met Lithofin KF HyClean, het houden van uw oppervlakken schoon en op zoek als nieuw is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Lithofin MN kleurverdunner is een veilige en effectieve manier om overtollig pigment van uw stenen oppervlakken te verwijderen. Deze eenvoudig te gebruiken vloeibare verdunner kan worden gebruikt op alle soorten steen, met inbegrip van marmer, graniet, kalksteen en travertijn. Breng gewoon een kleine hoeveelheid verdunner aan op een schone doek en veeg het ongewenste pigment weg. U zult versteld staan hoe snel en gemakkelijk het pigment verdwijnt, waardoor uw oppervlakken er weer schoon en nieuw uitzien. Het beste van alles, Lithofin MN kleur verdunner is veilig voor zowel binnen als buiten gebruik, dus je kunt het gebruiken op uw aanrecht, vloeren, en zelfs muren met vertrouwen. Geef uw stenen oppervlakken de diepe schoon ze verdienen met Lithofin MN kleur verdunner.

Lithofin biedt een breed scala aan hoogwaardige tegel- en steenverzorgingsproducten voor elke behoefte. Of u nu op zoek bent naar een reiniger, sealer, impregneermiddel, of onderhoudsproduct, Lithofin heeft u gedekt. Voor de beste resultaten, altijd gebruik maken van Lithofin producten zoals voorgeschreven.

SHARE:
Uncategorized 0 Replies to “Lithofin – Het beste merk voor verzorgingsproducten voor tegels en stenen”